Thuis in tegels... sinds 1977
Home > Nieuws > Je huis helemaal winterklaar met JOS.
Winter JOS.

Je huis helemaal winterklaar met JOS.

De winter komt er weer aan. De klok is inmiddels alweer een uurtje teruggezet en de avonden worden steeds donkerder. Een tijd om ’s avonds lekker voor de open haard te kruipen en te genieten van een knus en sfeervol huis. JOS. ziet graag dat iedereen leuk, makkelijk en vooral mooi kan wonen, ook in de winter.

Natuurlijke materialen

Een steeds terugkerende trend is het gebruik van natuurlijke materialen. Hout, steen, marmer en zelfs beton zorgen voor een rustige basis. Zeker in combinatie met sfeervolle accessoires. Het gebruik van verschillende materialen zorgt namelijk voor een spannend plaatje.

Contrast is dus belangrijk. Zo kan je verschillende ruimtes in het huis lekker warm aankleden met diverse soorten woningtextiel. Gebreide kussens, warme plaids en dikke gordijnen zorgen voor een knus gevoel.

Kleur je winterinterieur

Juist in de winter zorgt het gebruik van lichte kleuren voor contrast met het donkere weer buiten. Ook hier kun je met natuurlijke tinten je huis warm aankleden. Kleuren als beige, taupe, zand, grijs, bruin en ecru zijn makkelijk te combineren en dragen bij aan een winterse sfeer in huis.

Behaaglijk warm

Binnen de JOS. tegelcollectie sluiten hier meerdere tegelseries op aan, waaronder de natuurgetrouwe JOS. houttegels. Een warme en sfeervolle uitstraling op je vloer of tegen je wanden, maar dan met alle voordelen van tegels. En helemaal in de winter zijn tegels natuurlijk ideaal in combinatie met een vloerverwarmingssysteem. Niet alleen behaaglijk, maar ook energiebesparend. Met JOS. tegels leg je de basis, ook in de winter!

Volg ons ook op facebook en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, de laatste trends en de nuttigste tips!