Thuis in tegels... sinds 1977
Home > Nieuws > JOS. breidt Tegelstijl Hout verder uit
Tegelstijl Hout

JOS. breidt Tegelstijl Hout verder uit

In juni presenteerde JOS. trots de Tegelstijlen van JOS. Een verzameling van prachtige stijlen die in ieder huis welkom zijn: Hout, Beton en Natuursteen. Steeds vaker duiken de tegels van JOS. dan ook op door het hele land. Maar dit woonseizoen staat
met name de Tegelstijl Hout vol in de belangstelling.

Facebookactie

Zo loopt er op dit moment een spectaculaire Facebookactie rondom de nieuwe rustieke tinten JOS. Naturel Hout, Grigio en Sabbia. Tijdelijk kun je op deze natuurgetrouwe tegels tot maar liefst €375,- voordeel krijgen. Meer informatie hierover vind je op de speciale actiewebsite.

Maar er is meer..

JOS. breidt de succesvolle Tegelstijl Hout verder uit met JOS. hout Iroko! In vier tinten zorgen deze tegels van 23×120 cm voor een warme en sfeervolle uitstraling op je vloer of tegen je wanden. Het ziet eruit als hout en het voelt als hout, maar dan met alle voordelen van tegels. Heel makkelijk in onderhoud, ze behouden altijd hun kleur en zijn nagenoeg slijtvast.

JOS. ziet graag dat iedereen leuk, makkelijk en vooral mooi kan wonen. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Met JOS.tegels je de basis! Volg ons ook op facebook en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, de laatste trends en de nuttigste tips!