Thuis in tegels... sinds 1977
Home > Nieuws > JOS. informeert: de kleur van 2016
kleur van 2016

JOS. informeert: de kleur van 2016

Traditioneel begint een nieuw jaar met het voorspellen van al wat zij brengen zal. Op verschillende vlakken worden trends voor 2016 vastgesteld. Al eerder stond JOS. stil bij de interieurtrends voor 2016, maar ook wordt elk jaar afgetrapt met de kleur van 2016.

Voor het eerst benoemde Pantome twee kleuren, Rose Quartz en Serenity, als ‘kleur van het jaar’. Zoals JOS. al eerder constateerde dat lichtere en natuurlijke kleuren dit jaar vaker naar voren komen, sluiten deze kleuren daar prima op aan.

Harmonie in elk interieur

Juist de combinatie van het warme roze en het rustige en ordelijke blauw vormt harmonie in elk interieur. Helemaal gecombineerd met bijpassende tegels zorgt dit voor een ruimtelijk gevoel. Binnen de JOS. tegelcollectie sluiten de lichtere kleurtinten uit de serie Rhino en de serie Doblo geweldig aan.

Maar ook de natuurgetrouwe houttegels zorgen in combinatie met Rose Quartz en Serenity voor een warm en sfeervolle uitstraling. En hoewel ze eruit zien en voelen als hout, hebben ze alle voordelen van tegels. Zo zijn ze makkelijk in onderhoud en nagenoeg slijtvast!

JOS. ziet graag dat iedereen leuk, makkelijk en vooral mooi kan wonen. Welke stijl ook bij je past, met JOS. tegels leg je de basis! Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, de laatste trends en de nuttigste tips!