Thuis in tegels... sinds 1977
Home > Nieuws > NIEUW! Robuuste natuursteenlook voor iedere vloer!
JOS., serie DISI, kleur Beige

NIEUW! Robuuste natuursteenlook voor iedere vloer!

Recentelijk presenteerde JOS. trots de Tegelstijlen van JOS. Een verzameling van prachtige stijlen die in ieders huis welkom zijn. Nieuw in de Tegelstijl Natuursteen is de fraaie serie Disi. Dit is een serie met een robuuste natuursteen look, verkrijgbaar in vier tinten, Grey, Antracite, Clay en Beige. Leverbaar in vierkantformaten 15×15, 30×30 en 60×60 en rechthoekformaat in 30×60. Daarnaast bestaat de serie uit een mozaïek van 30x30cm en een mix van tegelstroken in de maten: 5×60, 10×60 en 15×60 cm.
Met deze tegels in de stijl van natuursteen biedt JOS. nog meer mogelijkheden om waar dan ook in huis met tegels aan de slag te kunnen gaan. De sfeervolle, robuuste uitstraling van natuursteen, maar dan met alle voordelen van tegels. Heel makkelijk in onderhoud, ze behouden altijd hun kleur en zijn nagenoeg slijtvast.

Deze nieuwe producten zijn te vinden bij de talrijke JOS. verkooppunten. Dus zeker ook bij jou in de buurt. JOS. ziet graag dat iedereen leuk, makkelijk en vooral mooi kan wonen terwijl dat helemaal niet duur hoeft te zijn. Met JOS. tegels leg je de basis!

Volg ons op facebook en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, de laatste trends en de nuttigste tips!