Thuis in tegels... sinds 1977
Home > Nieuws > Nieuwe unieke betonstijl voor op iedere wand of vloer!
Betonstijl

Nieuwe unieke betonstijl voor op iedere wand of vloer!

Het succes van JOS. neemt verder toe met de introductie van de Tegelstijlen van JOS. Steeds vaker duiken de tegels in Hout-, Natuursteen- en Betonstijl op. Niet zo gek natuurlijk, want niet alleen zijn de tegels van JOS. hygiënisch, onderhoudsarm en bijzonder duurzaam, ook zijn ze gewoon erg mooi. Terwijl dat helemaal niet duur hoeft te zijn!

JOS. ziet graag dat iedereen leuk, makkelijk en vooral mooi kan wonen. Een welkome aanvulling zijn op het toch al fraaie tegelassortiment is de betonserie Amsterdam. Met een unieke, authentieke tekening zorgt deze op zowel wand als vloer voor een mooi effect.

Serie Amsterdam

Verkrijgbaar in vierkantformaat 61,5×61,5 en 80x80cm in Uni kleuren Vision, Negro, Gris en Beige (en bijpassende mozaïeken in 30x30cm), maar ook in formaat 31x61cm in de kleuren Arena, Blanco, Gris en Vision (met bijpassende decors in Gris, Vision en Gracia Blanco). Speelse tegels die in ieder interieur meer dan welkom zijn!

Deze nieuwe producten zijn te vinden bij de talrijke JOS. verkooppunten. Dus zeker ook bij jou in de buurt. JOS. ziet graag dat iedereen leuk, makkelijk en vooral mooi kan wonen terwijl dat helemaal niet duur hoeft te zijn. Met JOS. tegels leg je de basis!
Volg ons op facebook en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, de laatste trends en de nuttigste tips!