Thuis in tegels... sinds 1977
Home > Nieuwsflits
De tegelstijlen van JOS.

De tegelstijlen van JOS.

De uitgebreide collectie van JOS. tegels is een verzameling van prachtige stijlen die in ieders huis welkom zijn. Allemaal niet alleen mooi, maar ook makkelijk in onderhoud en nagenoeg slijtvast:

Lees verder >>

Natuursteenlook

NIEUW: Vintage natuursteenlook voor iedere wand of vloer

Lees verder >>

Sfeervolle winterdagen met JOS. tegels

De winter staat voor de deur. Een tijd om lekker naar buiten te gaan als het weer het toelaat voor een mooie wandeling of om juist lekker binnen te blijven voor de kachel. Lees verder >>

JOS. INTRODUCTIEACTIE: TOT WEL €375,- VOORDEEL!

JOS. tegels trapt oktober woonmaand af met een spectaculaire actie. Volg ons op facebook en claim een waardecheque tot wel € 375,-. Lees verder >>

Tegelstijlen

JOS. introduceert: de Tegelstijlen van JOS.

In 2013 maakte Nederland kennis met de visie van JOS. Een merk met een oer Hollandse insteek. Lees verder >>

JOS., serie HOUT, kleur Caramel

JOS. constateert: Interieurtrends 2016

Met de tegels van JOS. leg je de basis in elke ruimte van je huis. JOS. wand en vloertegels zijn hygiënisch, onderhoudsarm en bijzonder duurzaam. En JOS. blijft graag op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen om daar steeds met een juiste mix van tegels goed aan te kunnen sluiten. Ditmaal aandacht voor de interieurtrends voor 2016.

Lees verder >>

JOS. inspireert: Badkamertrends 2015

Met de tegels van JOS. leg je de basis in elke ruimte van je huis. JOS. wand en vloertegels zijn hygiënisch, onderhoudsarm en bijzonder duurzaam. Ook voor in je badkamer. En dat hoeft zeker geen geijkte keuze te zijn. JOS. blijft graag op de hoogte om steeds met een juiste mix van tegels aan te sluiten op de laatste badkamertrends.

Lees verder >>

NIEUW! Warme houtlook op de vloer!

Het ziet eruit als hout en het voelt als hout. En toch zijn het tegels! Een prachtig houtlook assortiment zal vanaf juni worden toegevoegd aan de JOS. tegelcollectie. In vijf verschillende en zeer natuurlijk ogende kleuren verkrijgbaar. Ze zijn voorzien van een werkelijk schitterende houtstructuur. Hierdoor zijn deze tegels nauwelijks nog van echt hout te onderscheiden!

Lees verder >>

NIEUW! Straks betonlook op je wand!

Maar liefst 6 nieuwe kleuren zullen vanaf november worden toegevoegd aan de JOS. tegels collectie.
Twee nieuwe series wandtegels in de maat 30×60 centimeter, zowel 3 kleuren in een Betonlook als 3 kleuren in een Cementlook gaan een welkome aanvulling zijn op het toch al fraaie tegelassortiment. Lees verder >>

Interieur & kleuren trends 2014-2015

Jaarlijks komen kleurexperts vanuit de hele wereld samen om trends op gebied van productdesign, architectuur en wooninterieur te analyseren en te vertalen naar inspirerende kleurpaletten.
Door hun jarenlange ervaring en samenwerking met architecten en designers over de hele wereld, zijn de kleurexperts betrokken in een vroeg stadium bij het ontwerp van o.a. woonproducten en interieurs.
Natuurlijk blijft JOS. op de hoogte om steeds met een juiste mix van tegels goed aan te kunnen sluiten op de laatste ontwikkelingen Lees verder >>