Thuis in tegels... sinds 1977
Home > Nieuwsflits > De tegelstijlen van JOS.
De tegelstijlen van JOS.

De tegelstijlen van JOS.

De uitgebreide collectie van JOS. tegels is een verzameling van prachtige stijlen die in ieders huis welkom zijn. Allemaal niet alleen mooi, maar ook makkelijk in onderhoud en nagenoeg slijtvast:

Tegelstijl Beton

Tegelstijl Beton

Met de tegelstijl Beton haal je een stijlvol en industrieel karakter in huis. Of je nu gaat voor strak en neutraal of juist voor robuust en karaktervol, met de series in de Tegelstijl Beton leg je gegarandeerd leg je gegarandeerd de basis voor een geslaagd interieur.

Tegelstijl Hout

Tegelstijl Hout

Het ziet eruit als hout en het voelt als hout. En toch zijn het tegels! In meerdere series verkrijgbaar, allen voorzien van een werkelijk schitterende en natuurgetrouwe houtstructuur. Hierdoor zijn deze tegels nauwelijks nog van echt hout te onderscheiden! Dat betekent een warme en sfeervolle uitstraling op je vloer of tegen je wanden, maar dan met alle voordelen van tegels.

Tegelstijl Natuursteen

Tegelstijl Natuursteen

De natuurlijke uitstraling en de kracht van de eenvoud maken dat de Tegelstijl Natuursteen in ieder interieur welkom is. Een perfecte samensmelting van een vintage uitstraling in een modern jasje zorgt dat het sfeervolle gevoel van natuursteen optimaal tot zijn recht komt in je huis.

Tegelstijl Retro

Tegelstijl Retro

Terug van weggeweest, de tegels uit de Tegelstijl Retro. Bijzondere grafische patronen in een hedendaags jasje zorgen op wand en vloer voor een verrassend effect.

Tegelstijl Terazzo

Tegelstijl Terrazzo

Ook de Tegelstijl Terrazzo is een ‘gouwe ouwe’ in een moderne uitvoering. De traditionele toepassing van (marmer)steentjes in een bodem van beton is in deze tegels perfect gevangen. Hierdoor vang je de natuurlijke uitstraling, maar dan wederom met alle voordelen van keramische tegels.

Tegelstijl Mix & Match

NIEUW: Tegelstijl Mix & Match

Nieuw in het assortiment is de Tegelstijl Mix & Match. Een bonte verzameling van formaten, stucturen en afwerkingen, voor ieder wat wils. En door het kleurenpalet zijn de tegels ook prima onderling te combineren!

Deze producten zijn te vinden bij de talrijke JOS. verkooppunten. Dus zeker ook bij jou in de buurt. JOS. ziet graag dat iedereen leuk, makkelijk en vooral mooi kan wonen terwijl dat helemaal niet duur hoeft te zijn. Met JOS. tegels leg je de basis! Volg ons op facebook en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, de laatste trends en de nuttigste tips!