Thuis in tegels... sinds 1977
Home > Nieuwsflits > JOS. constateert: Interieurtrends 2016
JOS., serie HOUT, kleur Caramel

JOS. constateert: Interieurtrends 2016

Met de tegels van JOS. leg je de basis in elke ruimte van je huis. JOS. wand en vloertegels zijn hygiënisch, onderhoudsarm en bijzonder duurzaam. En JOS. blijft graag op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen om daar steeds met een juiste mix van tegels goed aan te kunnen sluiten. Ditmaal aandacht voor de interieurtrends voor 2016.

Natuurlijke tinten & materialen

Natuurkleuren en -materialen blijven in trek. Het gebruik van natuurlijke materialen zorgt dat men zich direct op gemak voelt in en zijn echte sfeermakers in een ruimte. Tijdloos en prima te combineren. Daarnaast herinneren ze aan de natuur en staan voor leven en energie.

Helemaal ideaal in deze trend zijn JOS. houttegels. In vijf natuurlijke tinten en natuurgetrouwe houtstructuren zien en voelen ze als echt hout, maar toch zijn het tegels. Een warme en sfeervolle uitstraling op je vloer of tegen je wanden, maar dan met alle voordelen van tegels. Heel makkelijk in onderhoud, nagenoeg slijtvast en ze behouden altijd hun kleur.

Lichtere kleuren

Een andere interieurtrend voor 2016 is het gebruik van lichtere kleuren. Lichte kleuren zijn een weerspiegeling van het optimisme in de economie. Er komt dan ook meer aandacht voor bijvoorbeeld  beige of lichtgrijs. Een voordeel van het gebruik van lichtere kleuren is dat deze een ruimte groter doen lijken.  Binnen de JOS. tegelcollectie sluiten hier meerdere series op aan, zoals de series Doblo en Rino.

JOS. ziet graag dat iedereen leuk, makkelijk en vooral mooi kan wonen terwijl dat helemaal niet duur hoeft te zijn. Met JOS. tegels leg je de basis! Genoemde producten zijn verkrijgbaar bij de talrijke JOS. verkooppunten. Ook bij jou in de buurt. Kijk maar eens in onze dealerlocator.

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, de laatste trends en de nuttigste tips!