Thuis in tegels... sinds 1977
Home > Nieuwsflits > JOS. inspireert: Badkamertrends 2015

JOS. inspireert: Badkamertrends 2015

Met de tegels van JOS. leg je de basis in elke ruimte van je huis. JOS. wand en vloertegels zijn hygiënisch, onderhoudsarm en bijzonder duurzaam. Ook voor in je badkamer. En dat hoeft zeker geen geijkte keuze te zijn. JOS. blijft graag op de hoogte om steeds met een juiste mix van tegels aan te sluiten op de laatste badkamertrends.

Betonlook

De betonlook is helemaal hot op dit moment voor je badkamer. Zowel op de muren als op de vloer zorgt beton voor een moderne look. Niet alleen in grijs, ook bijvoorbeeld in beigetinten. Binnen de JOS. tegelcollectie sluiten hier meerdere series op aan, zoals de series Doblo en Rino.

XXL

Een andere trend van het moment zijn grote tegels. Hier geldt steeds vaker het motto: hoe groter, hoe beter. Niet alleen op de vloer, maar ook juist op de wand. Zelfs in kleine ruimtes zorgt dit voor een optisch groter effect. JOS. heeft in de series Doblo en Rino meerdere tegels in de maat 60×60 in haar assortiment.

Warme houtlook

Mooi in combinatie met bovenstaande trends is een warme houtlook. Maar ook zeker alleen zorgt hout voor een warm en sfeervol tintje in je badkamer. Zo kom je echt tot rust in je badkamer. En met de natuurgetrouwe houttegels van JOS. profiteer je ook van de voordelen van keramische tegels. Makkelijk in onderhoud, nagenoeg slijtvast en meer dan geschikt voor in de badkamer.

JOS. ziet graag dat iedereen leuk, makkelijk en vooral mooi kan wonen terwijl dat helemaal niet duur hoeft te zijn. Met JOS. tegels leg je de basis! Genoemde producten zijn verkrijgbaar bij de talrijke JOS. verkooppunten. Ook bij jou in de buurt. Kijk maar eens in onze dealerlocator.

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, de laatste trends en de nuttigste tips!