Thuis in tegels... sinds 1977
Home > Nieuwsflits > JOS. INTRODUCTIEACTIE: TOT WEL €375,- VOORDEEL!

JOS. INTRODUCTIEACTIE: TOT WEL €375,- VOORDEEL!

JOS. tegels trapt oktober woonmaand af met een spectaculaire actie. Volg ons op facebook en claim een waardecheque tot wel € 375,-. Met deze cheque krijg je direct korting op een prachtige, natuurgetrouwe JOS. Naturel hout tegelvloer- of wand. Deze nieuwe tegelserie bestaat uit twee karaktervolle, natuurlijke houttinten die niet van echt hout te onderscheiden zijn.

JOS. Naturel hout

Het voelt en ziet eruit als hout – maar toch zijn het tegels. De prachtige tinten van de serie JOS. Naturel hout zorgen in ieder interieur voor een rustieke, sfeervolle uitstraling, maar dan met alle voordelen van tegels. Zo zijn ze heel makkelijk in onderhoud, ze behouden altijd hun kleur en zijn nagenoeg slijtvast. En tijdelijk met extra veel voordeel!

Hoe kun je profiteren?

Volg JOS. tegels op facebook, ga naar de actiewebsite www.tegelweken.nl en claim je waardecheque. Deze ontvang je direct in je mailbox en deze geeft bij één van de deelnemende JOS. verkooppunten recht op een korting tot wel €375.- bij aanschaf.

Let op: je kunt je waardecheque tot 30 november 2016 aanvragen en tot 31 december 2016 verzilveren bij een deelnemend verkooppunt bij jou in de buurt.

JOS. ziet graag dat iedereen leuk, makkelijk en vooral mooi kan wonen terwijl dat helemaal niet duur hoeft te zijn. Zeker niet met deze kortingsactie. Mis ‘m dus niet en claim je korting vandaag nog! Met JOS. tegels leg je de basis.

GA NAAR DE JOS. FACEBOOKPAGINA