Thuis in tegels... sinds 1977
Home > Nieuwsflits > NIEUW: Vintage natuursteenlook voor iedere wand of vloer
Natuursteenlook

NIEUW: Vintage natuursteenlook voor iedere wand of vloer

De uitgebreide collectie van JOS. tegels is een verzameling van prachtige stijlen die in ieders huis welkom zijn. Onlangs werd de Tegelstijl Natuursteen uitgebreid met de vintage serie Reused. Een perfecte samensmelting van een vintage uitstraling in een modern jasje maakt deze serie meer dan uniek.

Deze serie is leverbaar in wand- en vloertegels in verschillende formaten (van 20×20 tot 60×60 cm) en verschillende decors & mozaïeken. Hierdoor zorgt de serie Reused voor nog meer mogelijkheden om waar dan ook in huis voor een prachtige natuursteen uitstraling te creëren. De sfeervolle uitstraling van natuursteen, maar dan met alle voordelen van keramische tegels. Heel makkelijk in onderhoud, ze behouden altijd hun kleur en zijn nagenoeg slijtvast.

Deze nieuwe producten zijn te vinden bij de talrijke JOS. verkooppunten. Dus zeker ook bij jou in de buurt. JOS. ziet graag dat iedereen leuk, makkelijk en vooral mooi kan wonen terwijl dat helemaal niet duur hoeft te zijn. Met JOS. tegels leg je de basis!

Volg ons op facebook en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, de laatste trends en de nuttigste tips!