Thuis in tegels... sinds 1977
Home > Nieuwsflits > Sfeervolle winterdagen met JOS. tegels

Sfeervolle winterdagen met JOS. tegels

De winter staat voor de deur. Een tijd om lekker naar buiten te gaan als het weer het toelaat voor een mooie wandeling of om juist lekker binnen te blijven voor de kachel. Juist die gure dagen geven vaak de meeste warmte, helemaal als je je huis lekker sfeervol hebt aangekleed.

Onterecht wordt vaak gedacht dat tegels koud en kil zijn. JOS. tegels zijn er echter in allerlei warmte, sfeervolle tinten. Kies bijvoorbeeld voor de Tegelstijl Hout voor een natuurgetrouwe houtlook die niet van echt hout te onderscheiden zijn. Zeker in combinatie met een behaaglijk en energiebesparend vloerverwarmingssysteem zit je er dan gegarandeerd warm bij tijdens die koude dagen.

Tegelstijl Hout

Onderhoudsvriendelijk

En alle tegels uit de JOS. tegelcollectie zijn niet alleen erg mooi, maar ook zeer hygiënisch en onderhoudsarm. Zo zijn die vieze voeten na een boswandeling zo van de tegels gepoetst.  Met JOS. tegels leg je zo de basis voor een behaaglijk warme winter. Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, de laatste trends en de nuttigste tips!