Thuis in tegels... sinds 1977
Home > JOS. Aangenaam!

JOS. Aangenaam!

JOS. is zo op het eerste oog misschien een nieuwe naam als het gaat om vloer- en wandtegels voor in je huis. Maar vergis je niet, JOS. is zelf al sinds 1977 thuis in tegels! Een oer Hollands merk met een oer Hollandse insteek; geen gedoe maar eenvoudig mooi en goed met keramische tegels. Duurzaam en eerlijk. Met alle ervaringen van de afgelopen 37 jaar weet JOS. precies waar het om draait. JOS. biedt een compact maar sterk en vooral een goede collectie van wand- en vloermogelijkheden. Met verstand van zaken en oog voor kwaliteit. Fraai, makkelijk en toepasbaar voor elke ruimte in je huis. JOS. ziet graag dat iedereen leuk, makkelijk en vooral mooi kan wonen terwijl dat helemaal niet duur hoeft te zijn. Met JOS. tegels leg je de basis! 

Prijs & Kwaliteit
JOS. biedt alleen kwalitatief hoogwaardige tegels die voldoen aan alle gestelde normen die gelden voor de Europese Unie. Daarbij biedt JOS. alleen die tegels welke altijd voldoen aan de juiste eigenschappen. Dat wil zeggen dat elke tegel voor elke ruimte en toepassing, die JOS. op deze website toont en adviseert, meer dan geschikt is. Zekerheid die we met JOS. onderbouwen met uitgebreide productspecificaties.

We horen je denken, kwaliteitsproducten met zulke zekerheden dat betekent ook een serieuze prijs. JOS. is ook serieus. En wat dat betreft zul je steeds weer aangenaam verrast zijn. En blijven!
Met JOS. houden we ons aan de eigen woorden; “Mooi wonen hoeft helemaal niet duur te zijn”.

Duurzaamheid
Duurzaamheid is niet meer weg te denken in deze tijd. En dat willen wij met JOS. ook niet. Tegels zijn een heel eerlijk product. Gemaakt uit de vier elementen aarde, water, lucht en vuur zijn tegels bijzonder duurzaam. Ook in gebruik. Indien de verschillende adviezen ten aanzien van verwerking en onderhoud goed in acht worden gehouden kun je met tegels tientallen jaren vooruit.

Als je de daarbij vloertegels combineert met een behaaglijk en energiebesparend vloerverwarmingsysteem kies je voor nog meer duurzaamheid!